Ad Leenders Boomkwekerij en Potcultuur is een toonaangevende kwekerij in Sint-Oedenrode, het hart van de Meierij.

Sinds 2000 levert Boomkwekerij Ad Leenders onder leiding van mij zelf een uiterst specifiek assortiment, Euonymus japonicus, dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit en leveringscapaciteit.

Op 1.5ha productieoppervlakte worden zowel bedekte teelt als onbedekte teelt gekweekt, in verschillende potmaten. Wij leveren een grote verscheidenheid van Euonymus japonicus aan opdrachtgevers, zoals: Flora Holland en groothandel.

Continu aandacht voor verbeteringen, ten aanzien van de producten en de kweek- productiemethodes hebben er voor gezorgd dat de naam van Boomkwekerij Ad Leenders tot ver over de grens staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. En dat willen we graag zo houden. daarom zijn wij bij Boomkwekerij Ad Leenders iedere dag bezig met kwaliteitsverbetering. Zo blijven wij een topproduct leveren.

Informatie

Ad Leenders Boomkwekerij en Potcultuur is gevestigd in Nijnsel gemeente Meierijstad. Doordat wij dicht bij de A50 zitten is er goede verbinding voor logistiek en transport waardoor ons product snel geleverd kan worden. Elke dag word er hard gewerkt om het mooiste product te produceren. Dit gebeurt op 1.5ha productieoppervlak waarvan 9000m² kas waardoor er jaarlijks een ruime hoeveelheid aan planten gekweekt wordt. Ook hebben wij onze eigen stickers ontwikkeld, stickers blanco standaard normaal (50x40mm) en blanco standaard vierkant (50x50 mm). Ook zijn wij aangesloten bij bedrijven zoals: Bloemenveiling Flora Holland, Plantion en groothandel.